Samsung Robotstofzuigers

Samsung Robotstofzuigers

Samsung is een van de grootste elektronicaconcerns en tevens een van de meest herkenbare merken ter wereld. Het bedrijf werd in 1938 in Zuid-Korea opgericht en betekent in het letterlijk “drie sterren.” De drie sterren waarnaar de naam verwijst vormen direct ook een belangrijk deel van de bedrijfsfilosofie waarin verwezen wordt naar de wens om door middel van talent en technologie uitstekende producten en diensten te leveren die bijdragen aan een betere samenleving.

Dat design ook belangrijk wordt geacht binnen Samsung mag inmiddels duidelijk zijn. De producten zijn namelijk niet alleen kwalitatief erg goed, maar zien er vaak ook nog eens schitterend uit. Dit is voor de robotstofzuigers in het assortiment van Samsung niet anders. Met een ruime keus aan modellen verdeeld over verschillende prijsklassen, en met een verscheidenheid aan eigenschappen en functionaliteiten hebben alle modellen in ieder geval twee dingen met elkaar gemeen, ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en ze zien er schitterend uit.

Hieronder vind je alle robotstofzuigers van het merk Samsung die op www.automatischestofzuiger.com worden beschreven:


SAMSUNG NAVIBOT LIGHT SR8750

Samsung Navibot Light SR8750

Van Samsung zijn we gewend dat het met het design van de producten wel goed zit. Dit blijkt maar weer met de Samsung Navibot Light SR8750. Deze robotstofzuiger ziet er niet alleen erg gelikt uit, maar neemt ook nog vervelende huishoudelijke klusjes uit handen. Geheel zelfstandig is deze stofzuiger in staat om stof en ander […]