Samsung Navibot Light SR8750

Samsung Navibot Light SR8750

Van Samsung zijn we gewend dat het met het design van de producten wel goed zit. Dit blijkt maar weer met de Samsung Navibot Light SR8750. Deze robotstofzuiger ziet er niet alleen erg gelikt uit, maar neemt ook nog vervelende huishoudelijke klusjes uit handen. Geheel zelfstandig is deze stofzuiger in staat om stof en ander vuil door middel van borsteltjes en een zuigsysteem te verwijderen van vloeren. Met een relatief lange accuduur van zo’n anderhalf uur en een korte oplaadtijd van zo’n twee uur is deze robotstofzuiger in staat om grote oppervlaktes eenvoudig schoon te krijgen.

Werkwijze
Diverse borstels een geavanceerd zuigsysteem en een totaal aan 37 sensoren zorgen ervoor dat de Samsung Navibot Light SR8750 een effectieve robotstofzuiger is. De beide borstels, die zich zowel links- als rechtsvoor op de stofzuiger bevinden, vegen vuil en stof naar het midden. Midden onder de robot bevinden zich een roterende turboborstel en een luchtstroom, die wordt gegenereerd door het zuigsysteem, die het vuil oppakken en opzuigen. Al het opgeruimde vuil wordt vervolgens in een afgesloten stofbak opgeslagen waardoor het niet op andere plekken achtergelaten wordt door de robot. Daarnaast is de Navibot Light SR8750 voorzien van een HEPA filter. De HEPA filter zorgt voor een extra schone uitblaaslucht zodat zelfs mensen met een stof- en/of huismijtallergie kunnen genieten van dit apparaat.

Navigatie
De Navibot Light heeft de beschikking over een camera die tot wel 30 beeldopnames per seconde registreert waar hij is, en waar hij naartoe moet. Hij houdt werkelijk alles in de gaten. Deze camera in combinatie met speciale software maken deze automatische stofzuiger daarnaast zelflerend. Ziet het er tijdens de eerste schoonmaakbeurt nog wat willekeurig uit, maakt niet uit. De robot leert snel en de beste route om het huis zo efficiënt mogelijk schoon te maken heeft de robotstofzuiger dan ook in een mum van tijd gevonden waardoor grotere oppervlaktes in kortere tijd goed schoon gemaakt worden. Naast de camera beschikt de Samsung Navibot Light over diverse andere sensoren die ervoor zorgen dat de stofzuiger niet van de trap valt, weinig botst, meubels niet beschadigd en dat de Samsung robotstofzuiger het laadstation terugvindt.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
Met de handige timer kun je eenvoudig instellen wanneer de stofzuiger moet beginnen met schoonmaken. Investeer dan ook een paar minuten om vaste schoonmaakdagen en tijdstippen te programmeren en vervolgens hoef je nooit meer thuis te zijn om het huis te stofzuigen. De robotstofzuiger gaat geheel zelfstandig aan het werk en wanneer de accu leeg begint te raken rijdt hij zelf naar het oplaadstation voor wat extra power. Na het opladen gaat de Samsung Navibot Light SR8750 gewoon verder waar hij gebleven was om pas te stoppen wanneer alles schoon is.

Standaard meegeleverd

  • 1 x oplaadstation
  • 1 x handleiding

Samsung Navibot Light SR8750

0

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...