Philips Robotstofzuigers

Philips Robotstofzuigers

Philips, ooit begonnen in Eindhoven met het produceren van gloeilampen, is vandaag de dag een gigantisch bedrijf dat actief is in medische apparatuur, lampen en consumentenelektronica. Al sinds de oprichting van het bedrijf is het een belangrijk streven om innovatie te leveren op een manier waarbij de mens centraal staat. Het motto van Philips is dan ook: “innovation and you.”

Het motto en de visie van Philips passen uitstekend bij de productgroep robotstofzuigers. Deze robots zijn namelijk het gevolg van innovatie waarbij de mens centraal staat. Automatische stofzuigers, net als zeer geavanceerde robots uit bepaalde productieprocessen, nemen namelijk werk uit handen van de consument. In principe wordt er dus een ‘droom’ verkocht, een verlichting van de huishoudelijke taken, in plaats van simpelweg een product. Zinvolle innovaties die mensen goed te leven, gezond te blijven en van het leven te genieten is wat Philips onderscheidt van de concurrentie.

Hieronder vind je alle robotstofzuigers van het merk Philips die op www.automatischestofzuiger.com worden beschreven:


PHILIPS FC8800 EASYSTAR

Philips FC8800 Easystar

Philips heeft met de Philips FC8800 Easystar een zeer behoorlijke automatische stofzuiger in het assortiment die met een richtprijs van ongeveer €150 ook nog eens prima betaalbaar is. Met een hoogte van slechts 5 centimeter is dit misschien wel een van de minst hoge robotstofzuigers op de markt. Dankzij zijn zeer slanke design is de […]