Neato XV Signature

Neato XV Signature

De Neato XV Signature is een automatische stofzuiger van het merk Neato Robotics. Zijn gekke D-achtige vorm stelt de robotstofzuiger in staat vlak langs muren te rijden en hier goed schoon te maken. Zonder probleem maakt de Neato XV Signature het hele huis schoon, inclusief de hoeken waar andere robotstofzuigers wel eens moeite mee kunnen hebben.

Werkwijze
Met een speciale borstel zorgt de XV Signature niet alleen voor schone harde vloeren, maar is ook laagpolig tapijt geen enkel probleem voor deze robotstofzuiger. Tijdens het stofzuigen komt het stof direct in de zeer ruime stofbak waarna speciale filters zorgen voor de uitvoer van schone lucht. De stofbak is doorgaans ruim genoeg om twee keer te stofzuigen voordat deze geleegd moet worden.

Navigatie
De Neato XV Signature maakt, net als andere modellen van Neato Robotics, gebruik van lasertechnologie om kamers in kaart te brengen en door het huis te navigeren. Wanneer de Neato XV Signature een paar keer jouw werk heeft overgenomen zie je al snel dat deze robotstofzuiger systematisch te werk gaan en geen plekje vergeet. De stofzuiger onthoudt waar hij is geweest en waar hij nog moet schoonmaken. Wanneer je niet wil dat de Neato XV Signature op bepaalde plekken komt dan plaats je de bijgeleverde magneetstrip eenvoudig op de grond en de Neato zal dit dan als muur zien en zijn weg vervolgen.

Maakt schoon als jij niet thuis bent
De Neato XV Signature is dankzij zijn eenvoudige menu simpel te programmeren. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat hij op vaste dagen en tijden gaat stofzuigen zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. En zeg nou zelf, er is toch niets lekkerder dan thuiskomen in een schoon huis na een dag hard werken.

Standaard meegeleverd

  • Oplaadstation
  • Magneetstrip
  • Handleiding

Neato XV Signature

0

Voordelen

  • Hoge zuigkracht
  • Laadt zichzelf tussen schoonmaakbeurten
  • Eenvoudig ruimtes afbakenen waar de stofzuiger niet mag komen
  • Eenvoudig te programmeren
  • Zeer ruime stofbak

Nadelen

  • Maakt veel geluid tijdens het stofzuigen
  • Niet geschikt voor hoogpolig tapijt

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...