Neato XV Signature Pro

Neato XV Signature Pro

De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet alleen dicht langs muren rijden, maar hier ook erg goed stofzuigen. Waar andere robotstofzuigers nog wel eens moeite hebben om hoeken schoon te maken is dat geen enkel probleem voor de Neato XV Signature Pro. Deze automatische stofzuiger is namelijk echt dé oplossing voor vervelende, moeilijk bereikbare hoeken.

Werkwijze
Twee combiborstels zorgen ervoor dat harde vloeren schoner zijn dan ooit. Daarnaast onderscheidt de Signature Pro zich van de reguliere Signature door de geïntegreerde turboborstel. Deze borstel is speciaal ontworpen om dierenharen van de vloer te verwijderen. Tot slot beschikt de Neato XV Signature Pro over niet één, maar twee hygiënefilters. Deze motorfilters zorgen voor een schone uitblaaslucht. De schone uitblaaslucht in combinatie met de speciaal ontworpen borstel om dierenharen te verwijderen maken de Neato XV Signature Pro niet alleen de perfecte robotstofzuiger voor mensen met huisdieren, maar ook voor mensen met een stof- of huismijtallergie.

Navigatie
Door middel van hypermoderne lasertechnologie brengt de Neato XV Signature Pro kamers eenvoudig in kaart en navigeert hij zich eenvoudig een weg door het huis. Omdat deze robotstofzuiger systematisch te werk gaat zal je deze stofzuiger niet kris kras door je kamer zien rijden. De Neato XV Signature Pro onthoudt namelijk waar hij geweest is, en belangrijker nog, welke plekken hij nog moet schoonmaken. Wil je een bepaald gebied afbakenen zodat de stofzuiger hier niet kan komen dan plaats je simpelweg de bijgeleverde magneetstrip en hij zal de magneetstrip als muur beschouwen en zijn weg vervolgen.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
Een eenvoudig en intuïtief menu stelt je in staat om de stofzuiger zo te programmeren dat hij schoonmaakt wanneer jij niet thuis bent. De Neato XV Signature Pro zal starten op de door jou ingestelde tijd, zichzelf tussentijds opladen aan het laadstation en klaar zijn voor je thuis komt na een lange dag werken. Wel de lusten van een schoon huis, maar geen enkele lasten!

Standaard meegeleverd

 • Oplaadstation
 • Magneetstrip
 • Extra filter
 • Handleiding

Neato XV Signature Pro

0

Oplaadtijd

0.0/10

Gebruiksduur

0.0/10

Inhoud stofbak

0.0/10

Geluid

0.0/10

Voordelen

 • Zeer hoge zuigkracht
 • Maakt gebruik van een combiborstel om vuil te verwijderen
 • Effectief tegen dierenharen door speciaal gevormde borstel
 • Laadt zichzelf op bij het oplaadstation
 • Uitermate geschikt bij een stof- of huismijtallergie

Nadelen

 • Maakt veel geluid tijdens het stofzuigen
 • Niet geschikt bij hoogpolig tapijt

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...
Karcher RC 3000
Karcher RC 3000
Karcher heeft met de RC 3000 zonder twijfel een van de stoerste robotstofzuigers op de markt. Met zijn herkenbare gele...