Miele Scout RX1

Miele Scout RX1

De Miele Scout RX1 is de perfecte robotstofzuiger voor grotere oppervlakten. Op een volledig opgeladen accu is deze stofzuiger in staat om een oppervlakte van ongeveer 150m2 te reinigen van vuiltjes, haren en stof. De Scout RX1 van Miele is naast een uiterst effectieve stofzuiger ook nog eens een lust voor het oog.

Werkwijze
Ondanks het ronde design van de Miele Scout RX1 is dit apparaat verbazingwekkend goed in het schoonmaken van hoeken en de plekken vlak langs de muur. Extra lange borstelharen en een zeer nauwkeurige navigatie zorgen ervoor dat er geen plekje wordt overgeslagen. Vuil wordt dankzij de drievoudige schoonmaaktechniek (draaien, borstelen en zuigen) direct verwijderd van diverse harde, vlakke ondervloeren waaronder laagpolig tapijt en opgeslagen in de stofbak van 0,6 liter. Met hoogpolig tapijt kan de Scout RX1 helaas niet overweg. De Scout RX1 is daarnaast voorzien van dubbellaagse AirClean filters die zorgen voor een extra schone uitblaaslucht. Tot slot biedt de Miele Scout RX1 de mogelijkheid tot diverse schoonmaakprogramma’s als een ‘Turbo modus’ en een volautomatische reinigingsmodus.

Navigatie
Diverse infrarood sensoren en een geïntegreerde camera scannen voortdurend de omgeving van de robotstofzuiger. Op deze manier is de robot in staat om botsingen te voorkomen en hoogteverschillen tijdig op te merken. Het mooie aan de Miele Scout RX1 is dat het apparaat zelflerend is. Dit wil zeggen dat naarmate de Scout RX1 vaker het huis heeft gestofzuigd dit steeds sneller en efficiënter gaat. Hij onthoudt immers waar obstakels staan, hoe hij hier het beste omheen kan, en hoe hij zo efficiënt mogelijk het huis schoon moet houden. Hij rijdt dan ook in logische, herkenbare patronen door de kamer en zuigt alle hoekjes en kiertjes schoon. Indien de Scout RX1 ergens niet mag komen dan baken je dit gebied eenvoudig af met de bijgeleverde magneetstrip. De stofzuiger ziet dit bij het naderen als muur en zal zijn weg vervolgen.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
Naast de uitstekende schoonmaakprestaties van de Miele Scout RX1 is een van de beste eigenschappen van de robotstofzuiger dat je deze zeer eenvoudig kunt programmeren om schoon te maken op vaste dagen en tijdstippen. Op deze manier hoef je niet meer thuis te zijn om het huis schoon te maken. Programmeer de Scout om op maandagochtend om 9 uur te starten en wanneer je van je werk thuis komt is het hele huis schoon. Je hoeft vervolgens alleen de stofbak even te legen en de stofzuiger is alweer klaar voor zijn volgende schoonmaakbeurt. Makkelijker kan bijna niet.

Standaard meegeleverd

  • Reinigingsborstel
  • Afstandsbediening
  • Batterijen
  • Oplaadstation
  • Magneetband
  • Handleiding

Miele Scout RX1

0

Oplaadtijd

0.0/10

Gebruiksduur

0.0/10

Inhoud stofbak

0.0/10

Geluid

0.0/10

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...