Miele Robotstofzuigers

Miele Robotstofzuigers

Miele is een van oorsprong Duits bedrijf dat voornamelijk bekend is geworden door het produceren van huishoudelijke producten. In het verleden heeft Miele echter ook melkcentrifuges, botermachines, keukens en zelfs brommers en auto’s geproduceerd. Het merk heeft een imago dat het duurder is dan andere merken en doorgaans klopt dit ook wel, maar er moet hierbij ook gezegd worden dat het merk niet alleen als duurder wordt gezien, maar ook als kwalitatief beter en onverslijtbaar. Dit gaat ook wel een beetje op voor de robotstofzuiger in het assortiment van Miele.

De enige robotstofzuiger in het assortiment is nou niet bepaald de goedkoopste robotstofzuiger die verkrijgbaar is, maar met enkele belangrijke features en het onverslijtbare imago van het merk is dit wel een zeer goede automatische stofzuiger. Zo is dit apparaat, in tegenstelling tot robotstofzuigers van andere merken, in staat om op een volle acculading zo’n twee uur onafgebroken schoon te maken. Dit staat ongeveer gelijk aan een schoonmaakoppervlak van 150m2 en is tot op heden uniek in de markt voor robotstofzuigers.

Hieronder vind je de Scout RX1 van het merk Miele die op www.automatischestofzuiger.com wordt beschreven:


Miele scout rx1

Miele Scout RX1

De Miele Scout RX1 is de perfecte robotstofzuiger voor grotere oppervlakten. Op een volledig opgeladen accu is deze stofzuiger in staat om een oppervlakte van ongeveer 150m2 te reinigen van vuiltjes, haren en stof. De Scout RX1 van Miele is naast een uiterst effectieve stofzuiger ook nog eens een lust voor het oog. Werkwijze Ondanks […]