LG VPARQUET

LG VPARQUET

De VPARQUET van het merk LG is een van de robotstofzuigers die speciaal ontworpen is voor harde vloeren. Naast de uitstekende stofzuigprestaties wordt de LG VPARQUET als een van de weinige automatische stofzuigers geleverd met een opzetstuk voor een dweil. Harde ondervloeren waren nog nooit zó schoon. Door zijn vierkante vorm is deze rode schoonmaakduivel als geen ander in staat om hoeken, randen langs muren en de randen langs meubels brandschoon te maken, en te houden. Andere robotstofzuigers kunnen harde vloeren natuurlijk ook prima schoonmaken, maar de LG VPARQUET tilt de schoonmaakprestaties op harde ondervloeren werkelijk naar een hoger niveau.

Werkwijze
Borstels aan weerskanten van de LG VPARQUET gecombineerd met een geavanceerd zuigsysteem zorgen ervoor dat stof en vuil op harde ondervloeren als laminaat en parket geen schijn van kans maakt. Beide borstels maken haastige bewegingen waarmee ze het vuil richting het zuiggedeelte van de robotstofzuiger dirigeren. Een gerichte luchtstroom zorgt er vervolgens voor dat al het vuil direct naar de stofbak geleid wordt. De afgesloten stofbak houdt het stof en vuil vast terwijl de luchtstroom gefilterd wordt door een HEPA-11 filter die een schone uitblaaslucht garandeert. Stof- en allergieopwekkende deeltjes hebben dankzij het HEPA-11 filter geen kans om terug te keren in de kamer waardoor ook mensen met een stof- en huismijtallergie kunnen genieten van de VPARQUET robotstofzuiger van LG. Op een acculading kan de stofzuiger zo’n 100 minuten schoonmaken. Mocht de klus dan nog niet geklaard zijn dan gaat de robot terug naar het laadstation. Na het herladen gaat de stofzuiger gewoon verder waar hij was gebleven tot de klus volledig geklaard is. Voor een echt ongeëvenaard schoonmaakresultaat laat je de automatische stofzuiger na zijn stofzuigbeurt nog een keer rijden met de dweil. Na het rondje met de dweil is de vloer schoner dan ooit.

Navigatie
Niet een maar twee geïntegreerde camera’s en diverse andere sensoren maken het mogelijk dat de LG VPARQUET kamers tot in de puntjes in kaart brengt. Vervolgens deelt hij de gescande ruimte op in verschillende sectoren waarna de robotstofzuiger eenvoudig kan bepalen welke sectoren wel en niet schoongemaakt zijn. Het apparaat is daarnaast ook nog eens volledig zelflerend. Dit houdt in het kort in dat wanneer de stofzuiger zijn werk doet hij ook meteen onthoudt waar objecten staan. Op deze manier berekent hij steeds de meest efficiënte manier om de kamer te reinigen. Na een aantal schoonmaakbeurten merk je daadwerkelijk dat de automatische stofzuiger zijn werk niet alleen sneller doet, maar ook dat hij steeds handiger om objecten manoeuvreert.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
Mede dankzij de manier waarop de stofzuiger zich volledig zelfstandig een weg vindt door het huis is het is zo leuk om te zien dat de robotstofzuiger zijn werk goed doet dat je er bijna voor thuis zou blijven. De LG VPARQUET is echter zo te programmeren dat thuisblijven niet nodig is. Stel het apparaat vooraf in op vaste dagen en tijden en hij zal zelf starten, schoonmaken, zich tussendoor opladen aan het laadstation indien nodig, en zijn schoonmaaktaak hervatten totdat alles schoon is. Het huishouden is sinds de introductie van de VPARQUET niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker geworden!

Standaard meegeleverd

 • Dweil
 • Opzetstuk voor dweil
 • Extra filter
 • Set extra zijborstels
 • Reinigingskit
 • Oplaadstation
 • Handleiding

LG VPARQUET

0

Oplaadtijd

0.0/10

Gebruiksduur

0.0/10

Inhoud stofbak

0.0/10

Geluid

0.0/10

Voordelen

 • Hepa-11 filter
 • Turbo modus
 • Komt in de hoeken
 • Wordt geleverd met dweil

Nadelen

 • Turbo modus past zichzelf niet aan aan vloertype

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...