LG VHOMBOT3

LG VHOMBOT3

DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het huishouden uit handen neemt. Stof en vuiltjes op de vloer zijn geen enkel probleem voor deze vierkante stofvreter. Mede dankzij zijn vorm is de LG VHOMBOT3 in staat stof en vuil dat zich in de hoeken van de kamer of vlak langs muren bevindt eenvoudig te verwijderen. Dankzij een eenvoudig te bedienen timer maakt dit apparaat zelfs schoon wanneer jij niet thuis bent. DE LG VHOMBOT3 is zelfs in staat het laadstation terug te vinden en zichzelf op te laden wanneer de schoon te maken ruimte groter dan het bereik van de accu. Eenmaal opgeladen dan vervolgt de stofzuiger automatisch zijn weg. Nog belangrijk om te vermelden is dat de LG VHOMBOT3 uitgeroepen is tot winnaar in de test van de consumentenbond.

LG VHOMBOT3 Review

Werkwijze
Niet één, niet twee, maar drie roterende borstels zorgen er gezamenlijk voor dat vloeren schoner zijn dan ooit tevoren. Het maakt hierbij niet uit of je nu plavuizen, parket- of laminaatvloer hebt. Rijdt het apparaat kortpolig tapijt op dan schakelt de turbomodus automatisch in en gaan de borstels nog harder werken om ervoor te zorgen dat ook het tapijt goed schoongemaakt wordt. Stof en vuil wordt direct na het opvegen en opzuigen naar de stofbak gedirigeerd waar het wordt opgeslagen zodat het niet verder door het huis verspreid wordt. Na een schoonmaakbeurt zie je dus duidelijk dat de LG VHOMBOT3 hard gewerkt heeft om het huis spik en span te krijgen. Daarnaast heeft deze Hombot een ingebouwde HEPA-11 filter. Samen met de andere onderdelen van het slimme reinigingssysteem van de LG VHOMBOT3 zorgt deze filter ervoor dat nare luchtjes en stofdeeltjes niet opnieuw de kamer in worden geblazen. Deze robotstofzuiger is dus ook geschikt voor mensen met een stof- en huismijtallergie.

Navigatie
Maar liefst twee camera’s zorgen ervoor dat de Hombot het huis en diverse kamers perfect in kaart kan brengen. Het apparaat weet hierdoor zelf welke plekken van het huis hij wel en niet heeft schoongemaakt en is zo in staat om eenvoudig te navigeren naar plekken van het huis die nog schoongemaakt dienen te worden. De stofzuiger is daarnaast zelflerend en wordt dus ook handiger en efficiënter in het schoonmaken naarmate hij vaker jouw werk uit handen neemt. Het leuke van de LG VHOMBOT3 is dat je door middel van het handige touchscreen uit tot wel zeven schoonmaakmogelijkheden kunt kiezen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het apparaat zigzaggend of juist in een spiraal te laten rijden. Bij alle schoonmaakmogelijkheden gaat de stofzuiger, dankzij de twee camera’s die het huis in kaart brengen, uiterst systematisch te werk.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
Ondanks dat het apparaat slechts 60db produceert tijdens het stofzuigen is het natuurlijk nog rustgevender als de LG VHOMBOT3 alleen schoonmaakt wanneer jij de hort op bent. Het is dan ook eenvoudig om de Hombot door middel van het intuïtieve touchscreen zo te programmeren dat hij schoonmaakt wanneer jij aan het werk bent. Het enige dat je bij thuiskomst doet is het legen van de stofbak en je trouwe hulp is klaar voor de volgende schoonmaakbeurt.

Standaard meegeleverd

  • 1 x reinigingskit
  • 1 x handleiding

LG VHOMBOT3

0

Oplaadtijd

0.0/10

Gebruiksduur

0.0/10

Inhoud stofbak

0.0/10

Geluid

0.0/10

Voordelen

  • Inclusief Hepa-11 filter
  • Stil
  • Turbo modus voor tapijt
  • Inclusief reinigingskit

Andere robotstofzuigers
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...
Karcher RC 3000
Karcher RC 3000
Karcher heeft met de RC 3000 zonder twijfel een van de stoerste robotstofzuigers op de markt. Met zijn herkenbare gele...