Karcher Robotstofzuigers

Karcher Robotstofzuigers

Het bedrijf werd in 1935 door uitvinder Alfred Karcher. Bij de oprichting van het bedrijf waren grote zoutsmelters de belangrijkste producten. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een zeer groot merk onder de schoonmaaktoepassingen. Karcher heeft de herkenbaarheid van het merk zo goed uitgewerkt binnen het bedrijf dat mensen vandaag de dag aan het zwart met geel vaak al herkennen dat het om een echte Karcher gaat. Naast veel productgroepen waaronder hogedrukspuiten, gewone stofzuiger en speciale stofzuigers die iedereen wel kent heeft het merk ook een robotstofzuiger in het assortiment.

De robotstofzuiger van Karcher, de Karcher RC 3000, is uitgerust met technieken die het resultaat zijn van jarenlange ervaring met schoonmaaktoepassingen. De RC 3000 is daarnaast een van de weinige modellen waarbij zelfs de stofbak niet regelmatig geleegd hoeft te worden omdat het laadstation dit al voor je doet.

Hieronder vind je de RC 3000 van het merk Karcher die op www.automatischestofzuiger.com wordt beschreven:


KARCHER RC 3000

Karcher RC 3000

Karcher heeft met de RC 3000 zonder twijfel een van de stoerste robotstofzuigers op de markt. Met zijn herkenbare gele met zwarte design is dit model van Karcher een bezig bijtje wat betreft het opruimen van stof en vuil. Gebruiksgemak moet bij deze stofzuiger haast wel boven aan het lijstje hebben gestaan want dit model […]