Karcher RC 3000

Karcher RC 3000

Karcher heeft met de RC 3000 zonder twijfel een van de stoerste robotstofzuigers op de markt. Met zijn herkenbare gele met zwarte design is dit model van Karcher een bezig bijtje wat betreft het opruimen van stof en vuil. Gebruiksgemak moet bij deze stofzuiger haast wel boven aan het lijstje hebben gestaan want dit model wordt geleverd met een laadstation die de robotstofzuiger niet alleen oplaad wanneer de accu leeg is, maar de thuishaven van deze robot zorgt er ook nog eens voor dat je het stofbakje van de Karcher RC 3000 bijna nooit hoeft te legen.

Werkwijze
Waar de meeste robotstofzuigers borsteltjes hebben aan weerskanten heeft de RC 3000 deze niet, maar hij heeft de borsteltjes ook niet nodig. Ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat diverse ondergronden en mate van vervuiling worden herkent. Zo kan de Karcher RC 3000 altijd een tandje bijzetten als het moet. Deze robot heeft een dermate goede stofzuigunit dat al het vuil moeiteloos wordt opgepikt en tijdelijk wordt opgeslagen in de kleine stofbak die zich aan boord bevindt. Een filter zorgt er vervolgens voor dat de uitblaaslucht schoon is en dat stof en vuil niet verplaatst, maar opgeruimd worden. Wanneer de stofbak vol dreigt te raken of wanneer de accu leeg raakt keert de Karcher RC 3000 terug naar het laadstation. Hier wordt zowel de accu opgeladen als de stofbak geleegd zodat hij er weer tegenaan kan. Zowel het opladen van de accu als het legen van de stofbak gebeurt geheel automatisch.

Navigatie
Diverse sensoren zorgen er niet alleen voor dat de Karcher RC 3000 niet van de trap valt, maar ook dat hij zich eenvoudig een weg door de kamer vindt. Hij is daarnaast een kei in het ontwijken van obstakels, maar hij vergeet niet vlak langs stoel- en tafelpoten te stofzuigen. De sensoren zorgen er daarnaast ook voor dat hij eenvoudig zijn weg terugvindt naar het laadstation.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
De Karcher RC 3000 is eenvoudig te programmeren om te starten op vaste dagen en tijden. Tijdens een schoonmaakbeurt laadt de RC 3000 zichzelf op wanneer dit nodig is en het laadstation is dan ook meteen in staat om de stofbak te legen. Heel veel makkelijker wordt het niet want de stofbak van het laadstation is zo groot dat je deze niet hoeft te legen na een schoonmaakbeurt. Je kunt het legen van de stofbak van het laadstation, afhankelijk van de hoeveelheid vuil en stof op de vloeren, weken uitstellen. Altijd een schoon huis en weinig omkijken naar het onderhoud van de robotstofzuiger, wie wil dat nou niet?!

Standaard meegeleverd

  • Basisstation
  • Handleiding

Karcher RC 3000

0

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...