iRobot Roomba 880

iRobot Roomba 880

Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer luxe strakke design is dit misschien wel een van de mooiste stofzuigers om in huis te hebben. Belangrijker nog is dat de robotstofzuiger uitstekende resultaten boekt op het gebied van schoonmaken. Ondanks zijn ronde vorm heeft deze automatische stofzuiger geen enkele moeite om vlak langs muren schoon te maken. Diverse sensoren en de nieuwste technologieën voor robotstofzuigers stellen de Roomba 880 in staat om de muur als het ware te kussen en te volgen tijdens het schoonmaken.

Werkwijze
Dat de beste schoonmaakresultaten worden behaald door goed materiaal te combineren met uitstekende software hoef je de mensen bij iRobot niet uit te leggen. Het ingenieuze AeroForce-systeem waarmee de iRobot Roomba 880 mee uitgerust is zorgt voor een optimale zuigkracht en vuilverwijdering. De Roomba 880 heeft zijn schoonmaakresultaat dan ook grotendeels te danken aan het AeroForce-systeem dat ervoor zorgt dat, (1) de tegengesteld draaiende rubberen zuigers niet klitten, (2) er door een luchtstroomversneller vele male meer vuil wordt opgezogen, en (3) dat de robotstofzuiger zich moeiteloos en volledig automatisch aanpast aan veranderende omstandigheden als het wisselen van de te reinigen ondergrond. Het opgezogen vuil wordt direct naar de ruime, afgedichte stofbak geleid. HEPA filters ervoor zorgen er vervolgens voor dat de uitblaaslucht schoon is en dat schadelijke en allergieopwekkende deeltjes niet in de lucht komen.

Navigatie
Dankzij de innovatieve iAdapt-technologie vindt de robot eenvoudig zijn weg door het huis waarbij alle vloeren meermaals worden schoongemaakt. Botssensoren, afstandsensoren en afgrondsensoren zorgen ervoor dat de robot zonder problemen door het huis kan rijden. Daarnaast zorgen de allernieuwste versies van beproefde technologieën als ‘persistant pass’ en ‘dirt detect’ ervoor dat de vloeren zo schoon achterblijven dat je er als het ware van kunt eten. Tot slot heeft ook dit type van iRobot de zogenaamde ‘soft touch bumpers’ die niet alleen uw robotstofzuiger beschermen bij een botsing maar juist ook uw meubels. Wil je dat de stofzuiger bepaalde gebieden van het huis niet doet dan kun je deze gebieden eenvoudig afbakenen met de meegeleverde Virtual Wall Lighthouses. Deze virtuele muur werkt op batterijen en wanneer de Roomba 880 hem tegen komt dan maakt hij schoon tot de rand van de virtuele muur en gaat daarna verder met het gebied dat wel in het bereik ligt.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
Met de iRobot Roomba 880 hoef je nooit meer thuis te zijn om te stofzuigen. Je kunt deze robotstofzuiger namelijk zo programmeren dat hij, tot wel zeven keer per week, zelfstandig start. Is het schoon te maken gebied groter dan het bereik van de accu dan laadt de Roomba 880 zich geheel zelfstandig op bij het laadstation waarna hij zijn schoonmaakklus hervat. Programmeer de iRobot Roomba 880 zo dat hij schoonmaakt wanneer jij aan het werk bent en de enige ‘last’ die je hebt is het legen van de stofbak. Verder hoef je voortaan alleen nog te genieten van de schone omgeving.

Standaard meegeleverd

 • iRobot XLife-batterij
 • Virtual Wall Lighthouses (batterijen inbegrepen) (2x)
 • Geïntegreerde Home Base
 • Afstandsbediening (batterijen inbegrepen)
 • Extra HEPA-filter
 • Handleiding

iRobot Roomba 880

0

Oplaadtijd

0.0/10

Gebruiksduur

0.0/10

Inhoud stofbak

0.0/10

Geluid

0.0/10

Voordelen

 • Geschikt bij dierenharen
 • Inclusief afstandsbediening
 • Anti-vastlooptechnologie
 • Volgt muren
 • Optimale balans door AeroForce-technologie

Nadelen

 • Komt niet in alle hoeken

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
Karcher RC 3000
Karcher RC 3000
Karcher heeft met de RC 3000 zonder twijfel een van de stoerste robotstofzuigers op de markt. Met zijn herkenbare gele...