iRobot Roomba 650

iRobot Roomba 650

De iRobot Roomba 650 is, zoals de naam al doet vermoeden, een van de vele robotstofzuigers uit het assortiment van het merk iRobot. De iRobot Roomba 650 is een stofzuiger die niet alleen het zware werk uit handen neemt, maar er ook nog eens goed uitziet. Met dit apparaat hoef jij je absoluut niet te schamen voor de vloer, en al helemaal niet voor je stofzuiger!

Werkwijze
Het gepatenteerde 3-staps schoonmaaksysteem waar de Roomba 650 op gebaseerd is zorgt ervoor dat de robotstofzuiger geen enkel probleem heeft met het stofzuigen van laagpolig tapijt, vloerkleden, laminaat, parketvloeren en tegels. Een uiterst efficiënt stofzuigsysteem zorgt er daarnaast voor dat het vuil niet alleen van de vloeren wordt opgezogen, maar dat stof en haren ook van de borstels worden gezogen waarna ze direct in de stofbak terecht komen. Hierdoor blijven de borstels schoon en wordt stof en haren echt verwijdert in plaats van door het huis verplaatst. Tot slot is de iRobot Roomba 650 ook nog uitgerust met ‘dirt detect’ en ‘persistant pass’ technology. De dirt detect technologie herkent delen van het huis waar het vuiler is waarna persistant pass technology ervoor zorgt dat de Roomba 650 extra aandacht besteed aan het schoonmaken van de vieze stukken.

Navigatie
Door middel van lasertechnologie is de Roomba 650 in staat om zelfstandig door het huis te navigeren. Doordat de robot zelflerend is merk je dat hij kamers niet alleen in kaart brengt, maar ook dat het huis op systematische wijze en in duidelijk herkenbare patronen wordt schoongemaakt. Omdat zelf de beste chauffeurs wel eens klein inschattingsfoutje kunnen maken is de iRobot Roomba 650 uitgerust met zogenaamde ‘soft touch bumpers’ waardoor meubels en muren beschermd zijn tegen eventueel contact.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
De Roomba 650 beschikt over een handig menu waarmee je eenvoudig tot wel zeven schoonmaakbeurten kunt programmeren. De stofzuiger begint vervolgens met stofzuigen op de ‘afgesproken tijd’ zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. Met dit apparaat kom je voortaan altijd thuis in schoon huis.

Standaard meegeleverd

 • AeroVac-vuilcontainer
 • Oplaadstation
 • Oplaadbare batterij
 • Auto-on virtuele muur
 • Extra AeroVac-filter
 • Borstelreiniger

iROBOT ROOMBA 650

0

Oplaadtijd

0.0/10

Gebruiksduur

0.0/10

Inhoud stofbak

0.0/10

Geluid

0.0/10

Voordelen

 • Geschikt voor dierenharen
 • Ruime stofbak
 • Dirt detect
 • Virtual walls

Nadelen

 • Maakt veel geluid
 • Stofbak wordt niet automatisch geleegd

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...