Dirt Devil Spider M607

Dirt Devil Spider M607

De Spider M607 van het merk Dirt Devil wordt ook wel het instapmodel onder de robotstofzuigers genoemd. Met een zachte prijs van zo’n €80 a €90 euro is dit niet bepaald de duurste automatische stofzuiger op de markt. De functies die je hiervoor terugkrijgt zijn dus ook wat beperkter, maar toch is de Dirt Devil Spider M607 een verrassend goede robotstofzuiger. Wanneer je zorgt dat de accu volledig opgeladen is en het apparaat aan staat voor je van huis weg gaat dan kom je altijd thuis in een schone omgeving.

Werkwijze
De borstels aan beide kanten van het apparaat vegen vuil en stof op en het stofzuigelement zuigt het direct het stofbakje in. Ook dierenharen zijn geen partij voor de Dirt Devil Spider M607 en worden eenvoudig opgeveegd en opgezogen. De filter zorgt er vervolgens voor dat de stof ook daadwerkelijk in de stofbak blijft en dat de uitblaaslucht schoon is. Wanneer je het stofbakje leegt zie je dat dit model robotstofzuiger wel degelijk resultaat levert, het stof en vuil uit het stofbakje komt namelijk niet uit het niets. Op harde ondervloeren voelt dit apparaat zich het meest thuis en deze houdt hij dan ook eenvoudig schoon. De stofzuiger is daarnaast niet alleen erg licht (1,5kg), maar ook erg laag (7cm). Hierdoor kan de Spider M607 vrijwel overal komen. Omdat deze Dirt Devil geen oplaadstation heeft om zichzelf tijdens schoonmaakbeurten op te laden stopt de stofzuiger vanzelf met schoonmaken wanneer de accu leeg is. Hang de automatische stofzuiger na een schoonmaakbeurt zo’n vier uur aan de oplader en hij is weer klaar voor een nieuwe schoonmaakbeurt. Let wel op dat je soms even naar de stofzuiger moet zoeken wanneer hij precies ergens onder, of achter is gestopt.

Navigatie
De Dirt Devil Spider M607 rijdt echt geheel willekeurig door het huis en wijzigt van koers bij het tegenkomen van obstakels. Sensoren om het huis, kamers en obstakels in kaart te brengen en te onthouden heeft deze automatische stofzuiger dan ook niet. Des te leuker is het om hem aan het werk te zien. Het apparaat rijdt willekeurig door het huis en maakt overal schoon waar hij rijdt. Een systeem waarin deze robotstofzuiger door het huis navigeert is er echter niet. Hoekjes en strookjes langs de muren kunnen hierdoor de ene keer vergeten worden terwijl deze de volgende keer wel schoon zijn. Doordat de Spider M607 zo’n 60 minuten achtereenvolgens kan rijden en schoonmaken is aan het einde van een schoonmaakbeurt toch vaak de gehele kamer schoon.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
Ondanks dat dit model niet te programmeren is om op bepaalde tijden te starten en zelfstandig schoon te maken kan deze robotstofzuiger zijn werk wel doen wanneer jij weg bent. Zorg dat hij opgeladen is en zet hem aan voor je van huis gaat en de Dirt Devil Spider M607 doet zijn werk tot de accu leeg is, met een schoon huis tot gevolg.

Standaard meegeleverd

  • Zijborstel (2 stuks)
  • Reservefilter
  • Oplader
  • Handleiding

Dirt Devil Spider M607

0

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...