Dirt Devil Robotstofzuigers

Dirt Devil Robotstofzuigers

Dirt Devil is een toonaangevend merk op het gebied van stofzuigen. Dit blijkt dan ook uit de indrukwekkende verkoopcijfers die het merk steeds weer weet te behalen. In landen als Amerika, waar het merk oorspronkelijk vandaan komt, en Duitsland is het merk zelf marktleider op het gebied van consumentenstofzuigers. Dirt Devil heeft als visie om alle schoonmaakproblemen de wereld uit te helpen door de behoefte van consumenten in een vroeg stadium te herkennen en hier de perfecte oplossingen voor te bieden.

Innovatie gecombineerd met vooruitstrevende technieken hebben er dan ook voor gezorgd dat het merk naast gewone stofzuigers ook robotstofzuigers heeft ontworpen en geproduceerd. Ze springen hiermee in op een groeiende behoefte aan gemak. Een robot die voor je schoonmaakt is immers makkelijker dan zelf schoonmaken. De automatisch stofzuigers van Dirt Devil zijn, in vergelijking tot andere modellen, betaalbaar maar zijn zeker niet van mindere in kwaliteit.

Hieronder vind je alle robotstofzuigers van het merk Dirt Devil die op www.automatischestofzuiger.com worden beschreven:


Dirt Devil Spider M607

Dirt Devil Spider M607

De Spider M607 van het merk Dirt Devil wordt ook wel het instapmodel onder de robotstofzuigers genoemd. Met een zachte prijs van zo’n €80 a €90 euro is dit niet bepaald de duurste automatische stofzuiger op de markt. De functies die je hiervoor terugkrijgt zijn dus ook wat beperkter, maar toch is de Dirt Devil […]

Dirt Devil Navigator M608

Dirt Devil Navigator M608

De Navigator M608 van het merk Dirt Devil laat de merknaam niet in de steek. Gewapend met lange borstelharen en een goed zuigsysteem is dit model een ware stofvreter. Wanneer we de vergelijking trekken met de Spider M607 van hetzelfde merk dan is met de Dirt Devil Navigator M608 echt een behoorlijke stap voorwaarts gezet. […]