Dirt Devil Navigator M608

Dirt Devil Navigator M608

De Navigator M608 van het merk Dirt Devil laat de merknaam niet in de steek. Gewapend met lange borstelharen en een goed zuigsysteem is dit model een ware stofvreter. Wanneer we de vergelijking trekken met de Spider M607 van hetzelfde merk dan is met de Dirt Devil Navigator M608 echt een behoorlijke stap voorwaarts gezet. Niet alleen heeft dit model een handige afstandsbediening waarmee eenvoudig een opdracht tot schoonmaken wordt verstuurd, maar daarnaast is de Navigator M608 uitgerust met extra sensoren die het apparaat in staat stellen nauwkeurig te navigeren. Ook komt dit model standaard met een laadstation en heeft hij een functie waarmee schoonmakenbeurten op vaste dagen en tijden kunnen worden geprogrammeerd. Wordt de meest complete Dirt Devil robotstofzuiger van het moment jouw trouwe hulp in huis?

Werkwijze
Een uitstekend zuigsysteem en extra lange borstelharen zorgen er samen voor dat vloeren grondig schoongemaakt worden. De borstelharen vegen stof en vuil richting de geconcentreerde luchtstroom waarna het zuiggedeelte het vuil als het ware oppakt en naar de stofbak dirigeert. In deze afgesloten bak van 0,4 liter wordt het vuil opgeslagen zodat het niet verplaatst wordt naar andere plekken van het huis. De Navigator M608 verplaatst het vuil dus niet maar maakt vloeren daadwerkelijk schoon. Verder is het mogelijk om te kiezen uit een viertal schoonmaakprogramma’s die, afhankelijk van de omstandigheden, zorgen voor een optimaal schoonmaakresultaat.

Navigatie
Voor de navigatie door huis en kamers vertrouwt de Dirt Devil Navigator M608 op diverse sensoren. Al deze sensoren samen zorgen ervoor dat de robotstofzuiger altijd weet waar hij zich bevindt, dat hij obstakels handig vermijdt en niet vast komt te zitten, dat hij niet van de trap valt, dat hij zijn weg terugvindt naar het laadstation en dat alle vloeren grondig gereinigd worden zonder een plekje over te slaan. Schakel daarnaast de smart-fence modus in wanneer je wilt dat de Dirt Devil Navigator M608 kamer voor kamer stofzuigt, of maak gebruik van de meegeleverde virtuele muur om een bepaald gebied tijdelijk of voor langere tijd te blokkeren.

Maakt schoon wanneer jij niet thuis bent
In tegenstelling tot het instapmodel van Dirt Devil, de Spider M607, beschikt de Navigator M608 over de mogelijkheid deze vooraf te programmeren op vaste dagen en tijden. De automatische stofzuiger start op het door jouw aangegeven tijdstip met stofzuigen, laadt zichzelf indien nodig tussendoor op en gaat daarna verder met schoonmaken. Voortaan hoef je niet meer zelf te stofzuigen, sterker nog, je hoeft niet eens meer thuis te zijn om te stofzuigen. Het enige wat je nog hoeft te doen is het stofbakje geregeld legen. Jij houdt de Navigator M608 schoon, dan houdt de automatische stofzuiger jouw vloeren schoon. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog een deal met de Dirt Devil Navigator M608.

Standaard meegeleverd

  • 1 x virtuele muur
  • 1 x oplaadstation
  • 1 x afstandsbediening
  • 1 x handleiding

Dirt Devil Navigator M608

0

Andere robotstofzuigers
LG VHOMBOT3
LG VHOMBOT3
DE VHOMBOT3 is een robotstofzuiger van het merk LG die met speels gemak een van de vervelende klussen van het...
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro
De Neato XV Signature Pro is een robotstofzuiger als geen andere. Door zijn aparte vorm kan deze automatische stofzuiger niet...
iRobot Roomba 880
iRobot Roomba 880
Dat de iRobot Roomba 880 een lust is voor het oog mag duidelijk zijn. Met zijn ronde vorm en zeer...